Representants dels Consells Comarcals de l'Anoia, el Bages, el Pla d'Urgell, la Segarra i el Vallès Occidental han acordat elaborar un pla per aconseguir millores en la línia de tren que uneix Barcelona amb Lleida passant per Manresa. En aquesta plataforma també s’afegeix el Consell Comarcal de l’Urgell tot i que no va asistir a la primera feta ahir a Manresa.
En la reunió celebrada aquest dilluns al Consell Comarcal del Bages, s'ha acordat que cada territori elaborarà una radiografia amb les seves necessitats i s'analitzaran els documents del pla territorial, pla director i pla d'infraestructures de transport.
Els representants de tots els Consells Comarcals han posat les bases per prioritzar la línia R12 Barcelona - Lleida i exigiran les demandes pendents a les diferents administracions implicades. Es preveu que aquesta línea, tallada des de fa dos anys a causa d'un robatori de més de 30 quilòmetres de catenària, es torni a posar en funcionament aquest mes de maig, però la línia de tren continua al mateix pas que quan es va inaugurar, ara fa 152 anys.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes