El Bus Alícia, un espai itinerant d’Obra Social CatalunyaCaixa amb abundant material didàctic sobre bons hàbits alimentaris, s’ha aturat a Tàrrega aquesta setmana amb èxit de participació. Alumnes dels diferents centres educatius de la ciutat passen per aquesta mostra sobre rodes instal?lada a les andanes de l’Estació d’Autobusos i participen en els tallers interactius. Fins i tot tenen oportunitat d’elaborar senzilles receptes amb les seves pròpies mans, guiats per un cuiner i una dietista. La presència del Bus Alícia s’engloba dins la 13a Fira del Medi Ambient de Tàrrega, la qual concedeix protagonisme aquest cap de setmana a l’alimentació ecològica i saludable. El projecte Gustum, que potencia els productes autòctons de qualitat per part del Consorci Leader del Consell Comarcal de l’Urgell, també dóna suport al Bus Alícia.
Obert al públic en general
El Bus Alícia també és obert al públic en general durant tot el dia en format d’exposició. El seu programa a Tàrrega inclou a més el taller de cuina sostenible Aquí no es llença res! (divendres 5, a les 18:30 h.) sobre com elaborar plats amb els retalls que queden per la nevera o el rebost. Un segon taller, dedicat als productes de temporada (dissabte 6, a les 17 h.), fomentarà el coneixement de la gastronomia del territori.
Obert al públic en general
El Bus Alícia també és obert al públic en general durant tot el dia en format d’exposició. El seu programa a Tàrrega inclou a més el taller de cuina sostenible Aquí no es llença res! (divendres 5, a les 18:30 h.) sobre com elaborar plats amb els retalls que queden per la nevera o el rebost. Un segon taller, dedicat als productes de temporada (dissabte 6, a les 17 h.), fomentarà el coneixement de la gastronomia del territori.
