Dimecres passat el Consorci Leader Urgell- Pla d’Urgell, en el context del projecte Gestió Sostenible Rural, va inaugurar a la seu de Tàrrega, al vestíbul del Consell Comarcal de l’Urgell, un conjunt de panells sobre Responsabilitat Social Empresarial.

Els eixos d’aquesta exposició són els següents:
• Els antecedents i el concepte de l’ RSE
• Bones pràctiques vinculades a la gestió de la responsabilitat empresarial
• Els beneficis econòmics, ambientals, socials que genera la gestió de la responsabilitat social empresarial.
• Les actuals iniciatives de promoció de l’ RSE a Catalunya, Illes Balears i Aragó.
• Alguns exemples d’empreses responsables.
• Els actuals sistemes d’acreditació i certificació de l’ RSE

La durada de l’exposició és del 18 al 29 de maig de 2011
L’ horari de visita és tots els matins de 9 a 15 hores.
Es poden concertar visites guiades gratuïtes per a instituts, empresaris, emprenedors, etc., al telèfon 973 314780 i per e-mail: ccortasa@consorcileader.cat

Es durà a terme un petit concurs sobre els continguts de l’exposició. Entre els participants se sortejarà material de difusió sobre l’ RSE (jocs que inclouen: guia pràctica sobre RSE, carpeta promocional, bloc de notes i boc’n Roll).

El Consorci Leader Urgell- Pla d’Urgell és l’ encarregat de gestionar les ajudes per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Leader de Catalunya relatives al període 2007-2013, a les comarques de l’ Urgell i el Pla d’Urgell.

Un dels objectius del Consorci Leader Urgell - Pla d’Urgell, i de l’exposició és sensibilitzar i motivar les organitzacions públiques i privades amb relació a la Responsabilitat Social Empresarial. L’ RSE és l’estendard d’una nova cultura empresarial basada en el desenvolupament sostenible, en la transparència i en la responsabilitat. L’ RSE és un model de gestió aplicable a qualsevol tipus d’empresa i va més enllà del compliment de les lleis i la normativa vigent aplicable, convertint-se en un valor afegit i un element diferenciador en un món cada vegada més competitiu.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes