La nit de dissabte es va fer la gala d’entrega dels premis del 23è concurs mateur de grups de teatre Ciutat de Tàrrega organitzat pel grup Targarí BAT. El premi al millor grup va recaure a la Companyia Filagarsa de Molins de Rei que van representar el musical Besa’m Kate de Cole Porter. Aquest premi dóna dret al grup guanyador a participar a FiraTàrrega 2011, un fet molt valorat per tots els participants. Es dóna la circumstància que aquest grup ja va guanyar el concurs anys enrere amb l’obra Circus Mundi.
Els altres guanyadors de la nit van ser la companyia Wingmar de Guimerà, que a part de guanyar el premi de votació popular es van endur cinc premis més amb l’obra L’apassionant món de la parella de Dipietro Roberts. Wingmar teatre és el primer cop que es presenten a un concurs.
Els responsables del concurs es van mostrar molt satisfets amb l’augment de públic que ha assistit enguany a les representacions gràcies al conveni que Bat va firmar amb vuit restaurants que repartien 2x1 per poder assistir al concurs. Enguany 58 companyies de tot l’estat espanyol van sol•licitar poder actuar en el concurs amateur de teatre ciutat de Tàrrega.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració