Nou servei convingut amb l'empresa social Cartaes, que inclouel reciclatge d'aquests residus per fer-ne biodièsel

L'Ajuntament de Tàrrega i l'empresa social Cartaes han signat unconveni per dur a terme la recollida d'oli de cuina usat entre els establiments de restauració del municipi. L'acord s'afegeix a la recollida, també porta a porta, del cartró i el vidre comercials, que el consistori ja cedí en el seu moment a l'esmentada entitat, adscrita a Càritas Parroquial. Per a prestar aquest nou servei a bars i restaurants, Cartaes treballarà conjuntament amb ECOIL SL, firma especialitzada en la recuperació de residus orgànics i en la transformació de l'oli vegetal usat en biodièsel.

Contenidors selectius d'oli en diferents punts de la ciutat
Aquesta iniciativaarriba uns mesos després que la Regidoria de Medi Ambient instal•lés contenidors selectius d'oli usat en diferents espais públics a disposició de la ciutadania. Val a dir que l'empresa Cartaesafavoreix la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social, a banda de potenciarel tractamenti la revalorització dels residus. Cartaes també gestiona la deixalleria municipali assumeix la recollida de voluminosos i roba usada. Recentment, el consistori ha cedit una finca annexa a la deixalleria perquèCartaes hi construeixi la seva seu operativa i d'emmagatzematge.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes