La companyia de dansa La Veronal, el grup especialitzat en teatre sensorial Planeta 15 i el videocreador Jordi Guim (Nuyan Works) produiran els seus nous espectacles amb el suport de FiraTàrrega

Tres projectes de tres joves companyies catalanes han guanyat els Laboratoris de Creació 2011 que convoca des de fa quatre anys FiraTàrrega.

La Veronal; Planeta 15 i el videocreador Jordi Guim (Nuyan Works) prepararan durant aquest estiu els seus nous projectes artístics a Tàrrega en diverses residències creatives.

Aquests projectes guanyadors rebran un ajut econòmic de 3.000 euros cadascun i durant la seva residència a Tàrrega tindran el suport logístic, operatiu, tècnic i promocional de tots els departaments organitzatius de la Fira. A més, els espectacles que sorgeixin d’aquests Laboratoris s’estrenaran dins la Programació Oficial de FiraTàrrega 2011.

Els Laboratoris de Creació són una línia de suport que impulsa la Fira amb l’objectiu de contribuir a la producció d’espectacles de carrer i va destinada a joves creadors amb residència administrativa a Catalunya interessats en la producció d’un nou espectacle.

Les últimes experiències del Laboratori de Creació han tingut un llarg recorregut després del seu pas per Tàrrega, ja que les companyies que hi han participat han estat programades per nombrosos festivals, fires i altres esdeveniments.

Històric del Laboratori de Creació
• 2008: La Reial amb Kurva
• 2009: Ponten Pie amb Copacabana
• 2010: Kamchatka amb HabitaculumUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració