La regidoria de finances de l’ajuntament de Tàrrega ha emès una nota de premsa on fa referència a la carta signada per la candidata de CiU a les properes eleccions municipals Rosa Mª Perelló i que s’ha repartit per la població aquests dies on s'afirma que l'Ajuntament de Tàrrega és "el cinquè ajuntament més endeutat del país".
En l’esmentada nota de premsa es citen les darreres dades consolidades del Ministeri d'Economia i Finances de 2009 que indiquen que tenint en compte la població dels municipis, l'Ajuntament de Tàrrega resulta ser el número 45 en ordre descendent de deute, de tot Catalunya.
La nota de premsa es conclou lamentant el que qualifiquen de falsedat d'aquesta informació, que distorsiona la realitat de les finances municipals i genera alarmisme, en tractar-se d'una informació sensible als interessos de l'Ajuntament i de la ciutat de Tàrrega.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes