Aquest dimarts i dimecres el Servei Educatiu de l’ Urgell i el Consell Comarcal de l’ Urgell, han organitzat una Mostra de Música Escolar, al Teatre Ateneu de Tàrrega, a les 10.30 h. Més de 700 assistents entre els dos dies.
El dia 5 hi han participat els alumnes de primària de les escoles : Àngel Guimerà de Tàrrega, Santa Creu d’ Anglesola, Valeri Serra de Bellpuig, Jacint Verdaguer de Tàrrega, Guillema Isern de la Fuliola, Ramon Perlló de Vilagrassa, Maria Mercè Marçal de Tàrrega, la ZER Riu Ondara de Tornabous i Barbens, i el Col•legi Mare de Déu del Socós d’ Agramunt.
El dia 6 hi ha participat els alumnes de secundària dels Instituts: Manuel de Pedrolo de Tàrrega, Ribera del Sió d’ Agramunt, Alfons Costafreda de Tàrrega, Lo Pla d’ Urgell de Bellpuig i el Col•legi Sant Josep.
Cada grup ha fet una mostra de diferents cançons treballades durant el curs, i al final hi ha hagut un cant comú entre tots els assistents.
Aquesta mostra es tracta d’oferir un nou espai per a l’expressió musical a aquells centres que al llarg del curs han treballat diferents peces musicals amb els seus alumnes.
Les modalitats són coral i/o instrumental. Es facilita el transport gratuït als centres de la comarca que ho requereixen. Enguany en total han estat 8 autocars.
Aquesta activitat està emmarcada dins l’ XI Programa de Suport a l ‘Educació que organitza cada any el Servei Educatiu de l’ Urgell conjuntament amb el Consell Comarcal del’ Urgell.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes