L’Oficina de Gestió de La Ruta del Cister amb la finalitat de promocionar el GR175, ha convocat un concurs de fotografia titulat “Caminant pel GR175, La Ruta del Cister”.
Segons disposen les bases del concurs es valoraran els treballs que fomentin el senderisme i la pràctica de BTT, i donin a conèixer la riquesa natural, cultural i paisatgística que ofereix el sender. Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies que hauran de ser originals i inèdites, i realitzades dins els límits del GR175 La Ruta del Cister. S’ha de presentar en paper fotogràfic amb unes dimensions úniques de 20 x 30 cm en color sobre paper rígid; i una còpia de cada obra en format digital JPG, amb una resolució mínima de 6 megapíxels. La butlleta d’inscripció al concurs, l’autorització dels tutors legals en cas de que el concursant sigui menor d’edat i l’autorització de la persona o persones que apareguin a la fotografia, es poden descarregar des del web www.larutadelcister.info.
El termini màxim de presentació finalitza el 30 de setembre de 2011. Les obres es lliuraran a l’Oficina de Gestió de La Ruta del Cister, personalment o per correu.
El jurat estarà format per un membre del Centre Excursionista La Xiruca Foradada, un membre del Paratge Natural de Poblet, un fotògraf professional i dos representants de La Ruta del Cister.
Les fotografies premiades passaran a ser propietat de l’Oficina de Gestió de La Ruta del Cister.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes