• La ciutat de Tàrrega gaudirà entre els propers mesos de juliol i agost de l’esport del paddle gràcies a una iniciativa privada que construirà un nou complex de pistes cobertes de 6000 m2 al polígon La Canaleta sota el nom d’Olympia Paddle, del qual ja s’han iniciat les obres.
• FiraTàrrega torna a encapçalar Meridians, la xarxa europea per a les arts escèniques en espais no convencionals gràcies a l’èxit de l’anterior edició d’aquest programa iniciat el 2007 amb el suport del Programa Cultura de la Comissió Europea.
• L’equip del Síndic es desplaçarà a Tàrrega el dimecres 11 de maig per atendre les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general.
• Les últimes pluges d'aquest cap de setmana a Lleida han afavorit de forma important la collita de cereals a Lleida, en especial, en comarques com la Segarra i l'Urgell, tot i que no asseguren el 100x100 de la collita.
• Informació sobre les Eleccions Municipals 2011 a Tàrrega.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes