A punt la 17a edició de la Tetratló Esportiva, el dissabte 14 de maig en el marc de la Festa Major
El Patronat Municipal d'Esports de Tàrrega ha tancat aquest mes de maig la setena edició del programa Camina esportivament, el qual anima la ciutadania a fer exercici físic de manteniment. Salut, esport i lleure s'han donat la mà en aquest cicle de vuit caminades amb la col•laboració del Club d'Atletisme 100x100 Fondistes. L'última ruta, convocada el passat 1 de maig, fou la més llarga del cicle: 16,2 quilòmetres arribant fins a La Mora, amb la participació d'una trentena de persones.

A punt la 17a Tetratló Esportiva
D'altra banda, i com cada Festa Major de Maig, el Patronat Municipal d'Esports de Tàrrega convoca la Tetratló Esportiva, protagonitzada per infants de primària i preescolar. La cita serà el dissabte 14 de maig a les 11 del matí al Pavelló Municipal d'Esports, amb les següents proves: encistellar en un únic llançament, tombar el màxim nombre de bitlles xutant una pilota, saltar amb els peus junts i superar un circuit d’habilitats. Les inscripcions es poden cursar als respectius col•legis o al Pavelló Municipal d’Esports.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració