El comitè local de Tàrrega va proposar ahir Josep Ma. Solé com alcaldable de CiU a la capital de l’Urgell a les properes eleccions municipals. Solé, que formarà equip amb Rosa Ma. Perelló, portaveu de CiU a l’Ajuntament de Tàrrega i número 2 a la llista, ha acceptat encapçalar la candidatura amb l’objectiu i el compromís que la federació nacionalista recuperi l’alcaldia de l’Ajuntament de Tàrrega.

• Currículum de Josep Ma. Solé

Josep Ma. Solé és nascut a Tàrrega (Lleida) el 1950 i resident en la mateixa ciutat.

Formació acadèmica: Ciències Empresarials i Dret. PADE per l´IESE. Diplomat en Ciències de la Unió Europea per l´Escola Diplomática.

Al llarg de 30 anys, ha ocupat diferents càrrecs de primer nivell en el món de l’empresa privada. Va ser cinc anys Conseller Delegat del Grup Borges dirigint una quinzena d’empreses estatals i internacionals a Estats Units, Rússia, França, Austràlia, Tuníssia... (facturació del Grup Borges: 700 milions d’euros i 1.000 empleats). Així mateix, ha ocupat durant 21 anys el càrrec de Director General de diferents empreses del Grup Agrolimen (Gallina Blanca, Arbora, Afinity , General de Confiteria, Pans&Company etc). En aquesta etapa ha fundat i dirigint negocis a Espanya, Estats Units i Veneçuela i ha estat responsable directe de la creació de mes de 5.000 llocs de treball.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes