Situat al Centre d’Entitats de la capital de l'Urgell, aquest servei facilita recursos on-line per cercar col•locació


El Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Tàrrega han obert a la capital de l'Urgell una Aula Activa, servei que ajuda a cercar feina a les persones aturades inscrites a l’Oficina de Treball. Aquest espai assessora sobre com localitzar ofertes d'ocupació a través de portals d’Internet, com elaborar una carta de presentació, com preparar una entrevista o els tipus de contractes laborals. Per facilitar la recerca es posa a l’abast un seguit de recursos com ordinador, escàner, connexió a Internet, plataforma web,... Dirigida per una tècnica municipal, l’Aula Activa imparteix sessions a grups reduïts de deu persones. Fins ara ja hi han passat 17 dones i 2 homes. El perfil professional predominant és el d’auxiliar administratiu. De moment, un 35% de l’alumnat s’ha inserit al mercat laboral.

Per ser alumne de l’Aula Activa cal estar inscrit com a demandant d’ocupació a les Oficines de Treball, tenir coneixements bàsics d’ofimàtica, mostrar voluntat ferma d'incorporació immediata al mercat de treball i tenir clar l’objectiu professional. Les sessions tenen lloc de dilluns a dijous, quatre hores diàries, durant quatre setmanes. El Centre d’Entitats, que també alberga el punt GòTIC de noves tecnologies, és la ubicació escollida. Aquest servei és fruit del projecte Impuls del Departament de Treball, el qual ha habilitat una vintena d’Aules Actives arreu de Catalunya, una de les quals és la de Tàrrega (la segona de la demarcació de Lleida).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes