L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ofereix un Programa de Treball a les empreses i entitats turístiques, amb l’objectiu de donar suport a la comercialització i promoció dels seus afiliats tant en l’àmbit nacional com internacional. 

Es vol fomentar una major vinculació de les empreses catalanes amb l’ACT, facilitant l’accés a la informació tècnica i creant, entre tots, una organització forta capaç de defensar els interessos de l’economia del turisme..

La inscripció al Programa té un cost de 200 € anual per empresa o entitat.

Des de La Ruta del Cister, gestionada pels Consells Comarcals de l’ Urgell, la Conca de Barberà,  i l’ Alt Camp, s’ha cregut convenient de ser-hi de la mateixa manera que la marca ja hi era present amb els anomenats Clubs, ex.: Club Cultura, entre altres.

Per altra banda també la Ruta del Cister s’ ha inscrit per participar al Mercat d’ Escapades, del 6 al 8 de maig, a Barcelona, al Pg.Lluís Companys. Es tracta d’un veritable mercat d’experiències de turisme cultural, gastronòmic, familiar, d’enoturisme i de natura,  un mercat on es poden mostrar i vendre les propostes més atractives per una escapada turística directament al públic final. Va adreçat tant al sector públic  com privat que vulgui donar a conèixer la seva proposta al consumidor final.

Dins del Mercat d’ Escapades, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, col·labora amb les empreses turístiques privades de la província de Lleida, assumint el cost del   25% del preu del mòdul per a les empreses privades que s’inscriguin; i del   50% del preu del mòdul per a les empreses privades que s’inscriguin i que formin part del Club d’Amics de Lleida, projecte Benvinguts Senderistes o Cicloturistes, Moturisme Ara Lleida, Programa Agències Receptives de Lleida o Microconsultoria de les Terres de Lleida. El cost és de 250€+IVA.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes