La Ruta del Cister estarà present al 20è Saló Internacional de Turisme a Catalunya (SITC) que tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Barcelona entre els dies 7 i 10 d’abril, dins de l’estand de Costa Daurada.

El dijous dia 7 d’abril es reserva per el públic professional i els dies 8, 9 i 10 és per A professionals i pel públic en general. L’horari de la fira és de 10 a 20 h.

Les dades de l’edició anterior van arribar als 196.000 visitants de públic final, 2.310 visitants de públic professional i havia 60 països representats de tot el món i van participar 1.100 expositors.
Aquest any seran presents 1.248 expositors, totes les comunitats d’Espanya i més de 60 països representats. Com a novetat, el Saló comptarà amb jornades de formació i novetats amb les agències de viatges. A més, segueix innovant amb àrees com el Pink Corner, Turisme del Desert, Turisme Experiencial, Expocreuers, etc.

La presència de La Ruta del Cister en aquesta fira, respon a la signatura del conveni corner per assistir a fires amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i també perquè el principal mercat que tenim a La Ruta del Cister és el de Barcelona i comarques, turisme de proximitat. El SITC s’ha consolidat any rera any com el certamen del sector adreçat al consumidor final líder a Espanya, i que per al gran públic, és el punt de partida per decidir la destinació final de les seves vacances.

L’oferta del saló engloba, d’una banda, tots els actors que poden intervenir a l’hora d’organitzar un viatge, totes les opcions existents de maneres de viatjar, turisme cultural, enoturisme, gastronomia, senderisme, etc.

La Ruta del Cister es prepara per assistir a la fira Expovacaciones a Bilbao, del 5 al 8 de maig, juntament amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes