La Ruta del Cister, i en nom seu el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, seran present durant la Setmana Medieval de Sant Jordi a Montblanc mitjançant un punt d’informació turística.
Aquest punt s’instal•larà a la plaça Catalunya durant els dies que tindrà lloc el mercat medieval (30 d’abril i 1, 7 i 8 de maig.)
L’objectiu d’aquest punt d’informació serà la redistribució del turisme pel territori comarcal i de La Ruta del Cister.
Aquesta actuació de promoció es valora molt positivament ja que es tracta d’aprofitar el gran flux de gent que es preveu rebre per donar-los a conèixer el territori.

El visitant podrà comprar i segellar el carnet 6T
Per a tots els amants del senderisme, i especialment, els interessats en recórrer el GR175 La Ruta del Cister, podran adquirir i segellar el Carnet 6T al punt d’informació.
El Carnet 6T és la targeta de pas per als usuaris del GR175, que el realitzin a peu o en BTT. L'usuari ha de segellar en 6 dels establiments indicats al carnet i completar els 6 espais. No pot haver més d’un segell de la mateixa població i com a mínim ha d’haver un segell per sector. Els sectors del GR175 son: de Santes Creus a Poblet (1r), de Poblet a Vallbona de les Monges (2n) i de Vallbona a Santes Creus (3r).
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració