La Subdelegació del Govern a Lleida ha autoritzat aquest any un total de 85 punts per a la venda de material pirotècnic coincidint amb la celebració de la revetlla de Sant Joan. D’aquests 85 punts de venda, 49 són establiments comercials i els 36 restants són casetes.

Del total de punts de venda, 28 són situats a Lleida ciutat mentre que la resta, 57, estan situats a diferents punts de les comarques lleidatanes.

Dels 49 establiments autoritzats per vendre material pirotècnic, 3 disposen d’una autorització administrativa permanent (Alcarràs, Mollerussa i Tàrrega) i 5 d’una autorització anual (tres són a Lleida ciutat, un a Sort i un altre a Tremp).

La resta, és a dir, 41 establiments comercials i les 36 casetes tenen concedida una autorització temporal de venda que comença el proper dia 15 de juny, i finalitza el dia 30 de juny. La Subdelegació també ha concedit autorització durant tot el mes de juny a dos magatzems de material pirotècnic situats a Albatàrrec i Sanaüja.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes