La Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ha rebut aquest matí l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, i al regidor del PP d’aquest consistori, Marcos Gómez.
Solé ha plantejat a la Subdelegada la voluntat del Consistori per demanar una subvenció de l’1% cultural per reformar el Centre Històric d’Agramunt, situat al voltant de l’església. El projecte, que puja 520.000 euros, ja té concedit el 50% a través dels Fons Europeus, segons ha explicat l’alcalde. Inma Manso ha resolt els dubtes plantejats per demanar aquesta subvenció i ha mostrat interès en que es pugui dur a terme aquest projecte.
L’alcalde també ha explicat a la Subdelegada que han adquirit la Caserna de la Guàrdia Civil d’Agramunt i que ja s’ha fet efectiu el primer pagament quedant pendent un segon abonament. Segons l’alcalde, el més adient seria enderrocar l’edifici i més endavant trobar un ús social a aquesta parcel•la. Per això, ha demanat a la Subdelegada el recolzament per trobar el finançament necessari per poder fer l’enderrocament de la caserna.
El regidor del Partit Popular, que ha gestionat aquesta trobada, ha assumit una implicació directe en aquests temes pel gran interès que tenen per a la població i per la relació directe que tenen amb la Subdelegació.

ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració