Després de residir a Tàrrega des del passat 6 de juny per crear el seu nou espectacle, la companyia de dansa La Veronal ofereix avui dijous, 16 de juny, un assaig obert al públic amb l’objectiu de començar a testar el seu nou muntatge amb públic.

L’assaig tindrà lloc a les 18.00 hores a la plaça dels Àlbers de Tàrrega amb entrada lliure i, seguidament, la companyia oferirà, a les 19.30 hores, una xerrada participativa oberta a tothom sobre la seva experiència, a la Biblioteca de Tàrrega.

L’espectacle que presentarà La Veronal, “Pájaros muertos”, és el resultat de la participació de la companyia en el Laboratori de Creació que impulsa FiraTàrrega en el marc del Programa de Suport a la Creació. Una iniciativa que ha permès a aquesta companyia crear i assajar el seu muntatge ‘in situ’, disposant de l’espai “El Molí” del Talladell.

“Pájaros muertos” és la segona incursió que fa La Veronal als espectacles de dansa de carrer, després del seu anterior muntatge “Finlàndia”, que ja va ser present a la passada edició de la Fira. Es tracta d’un projecte coreogràfic ambientat en l’univers i en la trajectòria vital de Pablo Picasso, mitjançant la construcció d’un retaule d’imatges evocadores de la passió amb què el pintor va treballar tota la seva vida.

El muntatge, que parteix del treball previ estrenat al Museu Picasso de Barcelona el 2009, ha estat reconstruït atenent les característiques del seu emplaçament a Tàrrega, amb nous paràmetres dramatúrgics i coreogràfics i partint del pretext pictòric per entrar en un territori al•legòric de guerres, viatges i amors.

En el procés de creació d’aquest espectacle, la companyia ha ofert un taller al qual han pogut participar 15 ballarins professionals i/o amateurs. Tots ells actuaran en l’estrena de l’espectacle, que tindrà lloc al setembre en el marc de FiraTàrrega 2011.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració