Joana Ortega ha visitat aquest dissabte Preixana. La vicepresidenta del Govern s'ha reunit amb l'alcalde, ha signat el llibre d'honor de l'ajuntament i ha inaugurat la plaça Lecha Segalà.

Aquesta plaça, on abans hi havia l'antic edifici de l'ajuntament i una casa en runes, s'ha finançat amb 114.000 euros pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Està situada al bell mig del nucli antic i duu els cognoms d'un matrimoni il·lustre que va donar molts diners al poble.

Ortega ha recordat als alcaldes de l'Urgell que han assistit a l'acte que en moments complicats econòmicament com els actuals cal prioritzar, usar l'enginy i buscar col·laboració per tirar endavant obres i projectes però que no s'ha de deixar de fer res.

La vicepresidenta del Govern ha assegurat que les obres finançades amb el PUOSC que estan en marxa, tiraran endavant i que les que encara no s'han iniciat es podrien posposar perquè cal prioritzar les inversions. Ortega ha anunciat que el Goven vol flexibilitzar els criteris del PUOSC de l'any que ve perquè s'adaptin a les necessitats dels ajuntaments.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes