El nou equip de govern de Cervera de Convergència i Unió (CiU) i del grup independent Solucions i Futur (SiF) ha decidit reduir les retribucions dels càrrecs electes per assolir un estalvi de 45.000 euros anuals. Entre les mesures d'estalvi, l'alcalde, Ramon Royes, es rebaixa un 6% el sou que passa a ser de 49.450 euros bruts anuals mentre també baixen les retribucions de la junta de govern, de la comissió informativa i dels regidors per assistir als plens. Tampoc s'incorporarà cap càrrec de confiança. A la vegada, la gestió municipal quedarà dividida en sis grans àrees: Màrqueting i comunicació; Economia; Interior; Cultura; Territori; i Cohesió social i serveis a les persones.

Segons ha explicat l'alcalde de la localitat, Ramon Royes (CiU), amb aquest conjunt de mesures que aplicarà el nou equip de govern, Cervera estalviarà uns 45.000 euros anuals. En concret, les retribucions de la junta de govern es redueixen un 3%, situant-se en 165 euros; les de la comissió informativa en un 4%, essent de 103 euros, mentre la reducció més important serà per l'assistència dels regidors al ple, que passaran a cobrar 300 euros, un 23% menys que fins ara.

Per altra banda, també s'ha donat a conèixer el nou cartipàs municipal, que estarà encapçalat per l'alcalde Ramon Royes. El primer tinent d'alcalde serà Jaume Carcasona (SiF); el segon, Antoni Oriol (CiU; la tercera tinença d'alcaldia serà per Elvira Costa (CiU); i la quarta per Marc Holgado (CiU).

Pel que fa a regidories, la responsable de Màrqueting i comunicació serà Elvira Costa. Dins l'àrea d'Economia, Rosa Santana (CiU) serà la regidora de Promoció econòmica i Treball i també de la d'Indústria Comerç i Agricultura; Elvira Costa s'ocuparà de Turisme; Raimond Fusté (SiF ) de Fires i Mercats i també de Noves Tecnologies. A l'àrea d'Interior, Antoni Oriol serà regidor de Governació i Hisenda, de Recursos Humans i de Seguretat.

Dins l'àrea de Cultura, Marc Holgado serà el regidor de Cultura i Patrimoni; Elvira Costa de Festes; i Ramon Royes serà el responsable de l'Aquelarre. A Territori, Antoni Oriol s'ocuparà del POUM; Marc Holgado, d'Urbanisme i Habitatge; i Elvira Costa, de Medi Ambient.

Finalment, a l'àrea de Cohesió social, Elvira Costa s'ocuparà de Participació ciutadana -gent gran i joventut- i també de Salut i de la regidoria de Drets Civils; Rosa Santana, serà la responsable d'Entitats; Marc Holgado, d'Associació de veïns i Nuclis agregats i també d'Educació; mentre Jaume Carcasona s'encarregarà d'Esports, Serveis Municipals i Manteniment de la ciutat i de Serveis Socials.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes