L’Ajuntament de Tàrrega prorrogarà els pressupostos d’aquest 2017 un mes, per passar a debatre i aprovar els nous pressupostos al gener de l’any vinent.

Així ho ha explicat avui a Ràdio Tàrrega l’alcaldessa Rosa Maria Perelló, que ha justificat aquesta pròrroga per la incorporació a 1 de gener d’una nova interventora en el si de l’Ajuntament. “L’actual interventor està de baixa des de fa 6 mesos, i amb la situació afegida de les eleccions al Parlament de la setmana vinent, no feia possible exposar i debatre com cal el projecte de pressupostos”, ha dit Perelló.

En opinió de la primera edil “és important comptar amb el parer de la nova interventora, ja que és un document prou important perque es posi en total coneixement”. Segons la primera edil es va informar a tots els regidors de l’arc consistorial d’aquesta decisió d’ajornament del debat dels pressupostos del 2018.

L’alcaldessa ha afegit que durant el proper mes de gener es farà una jornada informativa “per retre comptes municipals com a exercici de transparència, i tal com hem fet en d’altres ocasions”. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes