Conferència de l'humanista Daniel Gabarró i quarta edició del concurs de tapes gastronòmiques

La Regidoria de Polítiques d'Igualtat de Tàrrega ha programat per quart any consecutiu un cicle d'actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Enguany el ponent escollit ha estat Daniel Gabarró, mestre, psicopedagog i humanista, qui el dimarts 8 de març impartirà aportarà la seva visió sobre les desigualtats entre homes i dones. La conferència, titulada Ni princeses, ni guerrers, un nou pacte entre dones i homes, tindrà lloc a 2/4 de 9 del vespre, a la Biblioteca de Tàrrega. Gabarró també és col•laborador dels programes L'ofici de viure de Catalunya Ràdio i Bricolatge emocional de TV3.

Quarta edició del concurs de tapes
La segona cita del cicle arribarà la tarda del dissabte 19 de març amb la celebració del concurs de tapes gastronòmiques Des-tapa’t, organitzat amb la col•laboració de les associacions de dones del municipi. La proposta, que assoleix la quarta edició, gaudeix de força acceptació i l'any passat aplegà una cinquantena de receptes. El certamen vol motivar la ciutadania, tant homes com dones, a experimentar amb la cuina original i creativa. Com de costum, s'han convocat quatre categories: la tapa més saludable, la més elaborada, la més original i la més econòmica. Es lliuraran premis en metàl•lic i totes les receptes presentades es publicaran en un quadern. El concurs tindrà lloc al Gat del Rosal i el públic podrà fer degustacions dels plats al preu de 2 euros. Inscripció ja oberta a la Casa Consistorial.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració