Mur de pedra vista a les escales queconnecten amb el carrer de Joan Maragall

L'Ajuntament de Tàrrega du a terme aquests dies una petita actuació de millora urbanística a la plaça d'Anselm Clavé. En concret, s'està aixecant un mur de pedra vista per embellir les escales que connecten amb el carrer de Joan Maragall. El mur substitueix l'antiga paret enrajolada que amb el pas del temps ha patit un greu deteriorament estètic.Les obres s'han encarregat a alumnes del Centre de Formació La Solana i la Casa d'Oficis, línies educatives del municipi que contribueixen a la inserció laboral. Aquest mateix grup realitza paral•lelament les tasques de renovació dels lavabos públics de la plaça del Carme. La Solana també reconstrueix altres murs de pedra al carrer dels Amics de l'Arbre, vora el Parc de Sant Eloi, i a la via verda del riu Ondara entre Tàrrega i El Talladell.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes