Ràdio Tàrrega en directe
Ràdio Tàrrega en directe

Preixana ja ho té tot a punt per celebrar la 5a fira gastronòmica De  Prop aquest cap de setmana, dies 16 i 17 de desembre. El certamen, que  tindrà lloc a la zona esportiva, reunirà mig centenar d’expositors de  productes alimentaris de proximitat entre els quals n’hi haurà diversos  procedents de la Bretanya francesa de manera que la fira De Prop s’internacionalitza.

El fira De Prop comptarà també amb la participació de reconeguts i  premiats cuiners els quals oferiran demostracions culinàries. Entre aquests hi haurà Albert Mendiola (xef del restaurant Marimorena de Sant  Boi de Llobregat i Cuiner de l'Any 2017), Ada Parellada (xef del  restaurant Semproniana de Barcelona i autora de diversos llibres de  cuina), Vicent Guimerà (xef del restaurant Antic Molí d’Ulldecona amb  estrella Michelin i Cuiner de l’Any el 2016), Albert Marimón (xef del restaurant La Cava de Tàrrega i Cuiner de l’Any el 2013) i Ivan Pascual, millor xocolater d'Espanya (mestre artesà del Taller de Postres Cal Gumer d'Almenar). També hi participarà Juanjo Ceresuela (sommelier i propietari dels restaurants La Cosa Nostra i Nobadis de Cervera), que guiarà un maridatge de vins i formatges.
La 5a fira De Prop tindrà com a comarca convidada la Noguera amb una mostra dels seus productes.
La inauguració del certamen, que es farà dissabte a 2/4 de 12 del  migdia, anirà a càrrec de Josep Sucarrats, director de la revista Cuina.
Els més petits també trobaran el seu espai a De Prop amb un ampli  programa de tallers per tal que tota la família gaudeixi de la cita, un dels quals anirà a càrrec d’Ada Parellada. També podran entrar a La Cúpula Gustum de l’Associació Leader de Ponent.
Per tal de completar la visita a la fira De Prop, l’organitzarà oferirà  esmorzar de forquilla i ganivet, vermut, dinar de proximitat amb menús  ideats per cuiners de prestigi com Albert Marimón, berenar de pa amb oli  i xocolata per gentilesa del Grup Borges, sopar de proximitat i espai  gintònic amb destil·lats Dragons.
La 5a fira gastronòmica De Prop de Preixana obrirà dissabte de 10 del matí a 8 del vespre i diumenge de 10 del matí a 3 de la tarda.

Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Acceptar Rebutjar Gestionar Galetes