Avui 18 de juny ha tingut lloc a Tàrrega la primera reunió informativa , per informar del projecte pilot que l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de les Terres de Lleida han iniciat sobre la Creació i comercialització de productes turístics a les terres de Lleida, concretament, de les comarques de la plana: Urgell, Segarra, Pla d’Urgell, Noguera, Segrià i Garrigues.
Un procés que permetrà millorar els ingressos de les empreses turístiques, a través de la creació d’un sistema permanent de creació de productes i paquets turístics de qualitat que combinin la realització d’activitats, servei d’allotjament, restauració, oferta complementària o compra de productes agroalimentaris, per ampliar i diversificar l’oferta turística existent i satisfer les necessitats d’oci i lleure dels turistes.
L’èxit d’aquest projecte serà possible si s’aconsegueix la implicació i col•laboració dels agents del territori, tant dels empresaris privats com de l’ administració.
Per aquest motiu, s’ha convocat als agents públics i privats de la comarca de l’Urgell, a la primera reunió informativa, el dilluns 18 de juny, a les 9.30 h del matí, a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Urgell, per poder explicar el projecte a tots els assistents.
Hi ha participat unes 25 persones provinents de diversos sectors i diferents poblacions de la comarca: ajuntaments, restaurants, allotjaments, museus, artesans, elaboradors de productes de la terra...
L’empresa de consultors turístics Grup Cerveró de Barcelona ha estat l’encarregada d’exposar el projecte a les persones assistents. El Consell Comarcal de l’Urgell ha col•laborat en la coordinació de la reunió.
Està previst que ens les properes setmanes hi hagi més reunions per acabar de lligar els productes turístics.

ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes