Es preveu que les obres comencin durant el maig i durin uns tres mesos
Guissona (ACN).- Un total de 39 empreses s'han presentat al concurs convocat pel Consell Comarcal de la Segarra per la construcció de la nova deixalleria comarcal, que s'ubicarà a Guissona. Actualment, la comarca de la Segarra compta com a servei públic només amb la deixalleria de Cervera que es complementa amb una deixalleria mòbil que recorre diàriament les diferents poblacions. Està previst que les obres de la nova instal·lació de Guissona, que suposaran un cost d'uns 363.000 euros, comencin durant el mes de maig i acabin en un termini de tres mesos. Abans de dues setmanes, el Consell farà públic el nom de l'empresa adjudicatària que es farà càrrec de les obres de construcció.

A través d'un concurs mitjançant procediment obert, el Consell Comarcal de la Segarra ha posat a l'abast de les empreses interessades el projecte de construcció de la nova deixalleria de Guissona. Un cop finalitzat el termini, han estat 39 les firmes que s'han presentat al concurs.

La Segarra compta actualment amb una única deixalleria, la de Cervera, entesa com a instal·lació de servei públic que presta tasca de suport al servei comarcal de la recollida. Aquesta deixalleria està gestionada per la empresa GBI Serveis SAU tot i que la titularitat del servei la té el Consell Comarcal. Aquesta instal·lació, centre de recepció i selecció de residus municipals, especials i voluminosos, resta oberta tots els dies de la setmana. A més, en nuclis de població de més de 40 habitants hi ha la deixalleria mòbil que es desplaça cada dia.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes