En el Ple celebrat per l’ajuntament de Tàrrega el passat dilluns al vespre, també es van aprovar diferents modificacions de les ordenances fiscals, entre altres en relació als usos de les piscines i el càmping municipal. En el primer cas, el plenari va acordar fer disponible un nou abonament no nominatiu per gaudir de 30 banys a les piscines durant una temporada al preu de 60 euros.
Pel que fa al càmping, s'aplicarà una taxa d'utilització de les instal•lacions de 50 euros per a grups de fins a 25 persones i de 100 euros per a grups de major nombre. També es va aprovar modificar la taxa per la prestació de serveis que presenta l’escola Municipal de Música, equiparant-se el cost del nivell elemental per adults a la mitjana que apliquen les escoles amb les mateixes característiques que la de Tàrrega. Durant el ple es van ratificar les dues dates festives locals de Tàrrega de l'any 2012, que s'escauran el dilluns 14 de maig i el dilluns 10 de setembre, i es va aprovar una moció presentada per Reagrupament amb Solidaritat per donar suport a la iniciativa de reconèixer oficialment la Festa de Sant Joan com a Festa Nacional dels Països Catalans. El text va rebre el suport unànime de tots els grups municipals.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes