Una vegada més el Consell Comarcal de l’Urgell ha organitzat la XX Trobada de la Gent Gran de la comarca. Aquest any ha estat amb col•laboració de l’Ajuntament de Puigverd d’Agramunt, el diumenge 8 de maig.

Durant la diada hem comptat amb la presència de l’honorable senyor Josep Lluís Cleries, conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, la senyora Violant Cervera, directora general d’acció cívica i comunitària i el senyor Joan Ramon Saura, director territorial de Benestar a Lleida.

Les activitats que es van dur a terme en aquesta trobada van ser primerament una eucaristia dedicada a la gent gran a l’església parroquial de Sant Pere de Puigverd i seguidament una ballada de sardanes amb la cobla “Lo Castell” de Bellpuig. A migdia hi va haver el dinar de germanor per als 630 participants de les 20 associacions de gent gran de la comarca i el posterior ball de saló.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes