Tàrrega homenatjarà el futbolista Joan Capdevila el proper 2 de juliol, amb una jornada que combinarà actes institucionals i esportius, que culminaran amb el canvi de nom dels 2 camps de futbol de la ciutat, que a partir d’ara portaran el nom del jugador targarí. La jornada inclourà la inauguració d’un monòlit davant dels camps de futbol, la celebració d’un partit de futbol que reunirà els excompanys de Capdevila a la U.E. Tàrrega de l’històric equip que va pujar a 3ª divisió, activitats a càrrec de l’Escola de Futbol Base de la U.E. Tàrrega i un sopar d’Homenatge als Jardins La Granja de la ciutat. Recordem que el Ple de l'Ajuntament de Tàrrega aprovà en la sessió del 21 de març posar el nom del campió mundial Joan Capdevila, nascut a la ciutat, als dos camps de futbol municipals situats al Parc Esportiu del Reguer. La proposta va ser acordada per unanimitat de tots els grups municipals. El consistori atenia d’aquesta manera la petició d'una plataforma ciutadana encapçalada per Antoni Tàcies, expresident de la UE Tàrrega, i secundada per la mateixa UE Tàrrega, el CEEF UE Tàrrega (futbol base) i el Club de Futbol Veterans Tàrrega.
La plataforma aconseguí el suport de totes les altres entitats esportives locals sumant fins a 28 adhesions a títol individual i col•lectiu. Segons Tàcies aquesta iniciativa serà un fet històric que enllaçarà amb els actes del centenari de la U.E. Tàrrega previstos per l’any vinent. Un dels actes destacats que es faran durant el centenari de la U.E. Tàrrega seran la presentació d’un llibre que recollirà documentació sobre el club extreta de col•leccions particulars.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes