Ràdio Tàrrega en directe

Esports

Comença la temporada del Laumont Hoquei Tàrrega
PREBENJAMÍ A . Cadí la Seu A - Laumont Hoquei Tàrrega

Partit molt entretingut i intens. Vam perdre per poc, però vam jugar amb moltes ganes. El pròxim partit, més i millor!

PREBENJAMÍ B - Laumont Hoquei Tàrrega - Vila-sana

Primer partit de la temporada. Vam sortir  a pista molt motivats i il·lusionats. Només vam poder guanyar el segon quart, però vam gaudir d’un gran partit. Els nostres petits ho van passar la mar de bé.
Continuem treballant de valent!

BENJAMÍ A - Cadí la Seu 2 - 3 Laumont Hoquei Tàrrega

Diumenge vam jugar contra la Seu a casa seva. El partit va començar malament i en la primera part ens guanyaven 2-0, però a la segona part, amb moltes ganes i lluitant molt, vam aconseguir la remuntada.

BENJAMÍ B - Andorra A - Laumont Hoquei Tàrrega

Dissabte vam jugar contra l’Andorra A a casa seva. Molt bon partit per la nostra part. Vam sortir molt motivats i vam aconseguir la victòria.

ALEVÍ - Igualada HC - Laumont Hoquei Tàrrega

Derrota a Igualada en un partit en què vam aguantar els primers minuts i després el ritme i la intensitat dels rivals va anar imposant. Cal continuar treballant i anar millorant el joc d’equip.

TERCERA CATALANA - Ribes CP - Laumont Hoquei Tàrrega

Diumenge vam jugar contra Ribes CP a casa seva. Partit molt dinàmic, contra un rival molt potent. Vam perdre però lluitant fins al final.