Ràdio Tàrrega en directe
El ciclista targarí Manel Seco es proclama Campió de Catalunya en Categoria Master al Circuit de Catalunya

A la prova hi van competir més de 300 ciclistes de totes les categories i equips del territori català.

L'atleta targarí Manel Seco es va proclamar aquest passat diumenge 30 d'agost Campió de Catalunya en Categoria Màster al Circuit de Catalunya situat a Montmeló. A la prova hi van competir més de 300 ciclistes de totes les categories i equips del territori català. El 2019 el ciclista targarí es proclamà campió de la classificació general de Màsters a la Copia Critèrium d'Aragó. També va ser subcampió d'Espanya en la categoria M50 a Astúries. Amb aquesta victòria, Seco suma un nou èxit al seu palmarès.