Societat
El consistori valora molt positivament el canvi de dates de la iniciativa i aposta per mantenir-la l’estiu vinent
La quarta edició de la Ruta de Tapes de Tàrrega ha estat un èxit. Celebrada del 20 al 24 de juliol en més de vint establiments de restauració de la capital de l’Urgell, Tapeja per Tàrrega s’ha tancat amb un balanç de 2.000 racions de tapes venudes. La Regidoria de Promoció Econòmica, impulsora de la iniciativa, valora molt positivament el canvi de dates de la ruta, que per primer cop s’ha celebrat a l’estiu després que les anteriors edicions tinguessin lloc durant la Festa Major. En aquest sentit, l’organització aposta per donar-hi continuïtat l’estiu vinent per tal de dinamitzar el sector en aquesta època de l’any tot promovent la gastronomia de la comarca.
Enguany la ruta gastronòmica impulsada des de l’Ajuntament de Tàrrega ha comptat amb la participació de 22 establiments. En cadascun d’aquests punts, al llarg de cinc cies, es podia degustar una tapa d’elaboració exclusiva, acompanyada d’una beguda al preu popular de 3,5 euros. En aquesta iniciativa, que no se celebrava des del maig del 2019, s’hi ha donat cita un ampli ventall de receptes, tant tradicionals com innovadores o exòtiques.
La quarta edició de la Ruta de Tapes de Tàrrega ha estat un èxit. Celebrada del 20 al 24 de juliol en més de vint establiments de restauració de la capital de l’Urgell, Tapeja per Tàrrega s’ha tancat amb un balanç de 2.000 racions de tapes venudes. La Regidoria de Promoció Econòmica, impulsora de la iniciativa, valora molt positivament el canvi de dates de la ruta, que per primer cop s’ha celebrat a l’estiu després que les anteriors edicions tinguessin lloc durant la Festa Major. En aquest sentit, l’organització aposta per donar-hi continuïtat l’estiu vinent per tal de dinamitzar el sector en aquesta època de l’any tot promovent la gastronomia de la comarca.
Enguany la ruta gastronòmica impulsada des de l’Ajuntament de Tàrrega ha comptat amb la participació de 22 establiments. En cadascun d’aquests punts, al llarg de cinc cies, es podia degustar una tapa d’elaboració exclusiva, acompanyada d’una beguda al preu popular de 3,5 euros. En aquesta iniciativa, que no se celebrava des del maig del 2019, s’hi ha donat cita un ampli ventall de receptes, tant tradicionals com innovadores o exòtiques.