Actualitat
El reconegut certamen culinari de Laumont, la marca especialista en tòfones i bolets, celebra enguany la seva tercera edició. L’objectiu del premi és trobar la millor recepta elaborada amb tòfona negra, i el guanyador obtindrà un premi de més de 3.000 € en metàl·lic. Per participar-hi, els cuiners interessats han de completar el formulari disponible a laumont.es, on hauran de descriure la seva proposta de recepta. Un cop tancat el període d’inscripcions, aquest proper diumenge 12 de gener, Laumont seleccionarà els tres finalistes que competiran a la gran final, que tindrà lloc durant la propera edició del Trufforum Vic, el dia 9 de febrer de 2025. Enguany, el jurat de la final estarà format per destacades personalitats del món gastronòmic: la cuinera i activista Ada Parellada, la cuinera i divulgadora Maria Nicolau i el reconegut sommelier David Seijas.
El cuiner guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 3.000 €, mentre que els altres dos finalistes obtindran 500 € cadascun. A més, els tres finalistes gaudiran d’un 20 % de descompte a la botiga professional de Laumont (laumont.es) durant un any.
El Premi Laumont, dedicat exclusivament a professionals del sector de la restauració, ha consolidat el seu èxit des de la seva creació. En les edicions anteriors, el certamen va rebre desenes de propostes de cuiners de tot Espanya i va reunir un públic entusiasmat que va assistir al desenllaç emocionant de la competició.
El cuiner guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 3.000 €, mentre que els altres dos finalistes obtindran 500 € cadascun. A més, els tres finalistes gaudiran d’un 20 % de descompte a la botiga professional de Laumont (laumont.es) durant un any.
El Premi Laumont, dedicat exclusivament a professionals del sector de la restauració, ha consolidat el seu èxit des de la seva creació. En les edicions anteriors, el certamen va rebre desenes de propostes de cuiners de tot Espanya i va reunir un públic entusiasmat que va assistir al desenllaç emocionant de la competició.