Bitlles. 90 punts fets per Miguel Ángel Peñalo i Jordi Vilanova del Club de Bitlles Tàrrega
Els jugadors targarins de l'Auto Nayox Seat han passat de la decepció del partit jugat el dissabte a terres solsonenques a la il·lusió del partit jugat el diumenge a pistes cerverines. El primer partit corresponia a la quinzena jornada de la lliga de B. de LL. i el van jugar a les pistes del C. B. Solsona. El partit serà recordat per la ineficàcia anotadora dels jugadors d'ambos equips, perquè ni solsonencs ni targarins van poder passar dels cinc-cents punts. La primera ronda va ser pels targarins, 116 a 165, que amb l'avantatge de 49 punts semblava sentenciar el desenllaç, però els solsonencs van afinar la punteria i la segona roda va finalitzar amb un resultat més ajustat, 165 a 171, i la segona va ser pel Solsona: 181 a 162, resultat insuficient per eixugar l'avantatge targarina de la primera ronda. El partit es va decidir amb el resultat de 462-26 a 498-34. Per part targarina només es va salvar el Jordi Vilanova amb 84 punts i 8 bitlles.
L'il·lusió va arribar el diumenge amb el partit de la dotzena jornada de la lliga Catalana que l'Auto Nayox Seat va jugar a les pistes del C. B. Lloreta Kin. El partit va ser igualat a les dues parts, a la primera, els jugadors targarins van guanyar les dues primeres rondes, 110 -128 i 113-125, agafant un avantatge de 30 punts i la tercera va ser pels cerverins per 130 -124, però els va ser insuficient per reduir l'avantatge targarina de les rondes anteriors, tancant-se el partit amb el resultat de 353-26 a 377-31. En aquesta part cal destacar al jugador targarí Miguel Ángel Peñalo que va fer 90 punts i 9 bitlles. La segona part va començar com la primera, guanyant els targarins la primera ronda 108-117, la segona va ser pels cerverins per 122-112, que els va permetre avançar-se amb un avantatge d'un punt, però a la tercera ronda els targarins van tenir més encert que els locals i van guanyar per 106 a 128, tancant el partit amb el resultat 336-23 a 357-27. En aquesta part cal destacar a un altre jugador targarí, Jordi Vilanova que va fer 90 punts i 9 bitlles. Altres jugadors targarins destacats van ser: José A. Aguilar amb 76-5 i 71-5, Gabriel Esteban 79-7 i Ana Maria Molina 78-7. Per la propera setmana tindrem els següents partits: a la lliga de B. de LL l'Auto Nayox Seat rebrà la visita del C. B. Palou i l'Auto Nayox Tàrrega visitarà la pista de l'actual líder del G-A el C. B. Vila-Sana. Pel que fa a la lliga Catalana tindrem duel comarcal, ja que l'Auto Nayox Seat rebrà la visita del C. B. Sant Jaume de Bellpuig. Partit difícil pels targarins que van perdre els dos partits a les pistes del Bellpuig a la primera volta. Convindria guanyar per continuar a l'esperançadora classificació actual al G-2 de la lliga Catalana.

Club de Bitlles Tàrrega
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes