Gerard Coch 16

HANDBOL
Crònica Cadet Verd: 26-1-19

CEACA Tàrrega Verd 26 – 19 C. H. Terrassa

Segon partit Segona victòria a copa catalana. El partit es posava costa amunt donat que al minut 10 el CEACA perdia per 1-6, els i va costar molt a les targarines entrar al partit, ja que el rival va sortir molt fort, a poc a poc es van anar trobant còmodes a la pista i al descans ja guanyaven 13-11. A la represa es va veure un Tàrrega concentrat i molt eficient en atac, esborrant tàcticament al Terrassa de la pista. La primera línia del CEACA va estar molt encertada de cara a la porteria, destacar els 12 gols de la Marta Roca que va fer un gran partit. El nombrós públic que va assistir al poliesportiu va gaudir d'allò més. Aquest cap de setmana es desplaça a la pista del Vendrell, esperem que continuï aquesta bona ratxa.

CEACA Tàrrega: Marta Roca (12), Clara Pinyol (6), Xènia Balcells , Berta Codina, Berta Segura, Judit Sol, Carla Simó, Gerd Codina, Judit Cervera (6), Ainhoa Segui (1), Anna Domenjó (1), Alba Gomà.
Entrenador / Delegat: Ricard Sabaté, Pepe Roca.
C.H. Terrassa: Martina Cayuela, Lara Alavedra, Carlota Aragones, Carla Fernandez, Natalia Martinez, Anais Pajuelo, Gisela Pajuelo, Mariona Leal, Eire Hoyos, Laia Abizanda, Ruth Garcia, Alicia Ortega.
Entrenador / Delegat: David Tort

Crònica Cadet Negre: 26-01-19

CEACA Tàrrega Negre 10 – 22 Handbol Empordà Roses.
Les jugadores targarines, no van saber trobar la manera de superar amb èxit els nombrosos llançaments que van efectuar a la porteria del Roses, essent aturats per la portera o anant fora de la porteria, aquest fet va suposar un parcial de 2 a 10 a la primera part. A la segona part els llançaments van millorar una mica tot i que el partit va estar sempre dominat pel Roses.

CEACA Tàrrega: Marina Campos, Núria Bonjorn, Júlia Canals, Mar Closa, Berta Riera, Marta Martínez, Matilda Moragas, Gisela Canals, Júlia Gené, Laia Saiz, Elsa Muñoz.
Entrenador / Delegat: Jaume Rovira
H.C. Laietà Argentona: Gisela Bravo, Haizea Santos, Nerea Camaño, Sandra Felip, Lara Jurado, Maëlys Guerreau, Wisal Khatira, Mikaela Evelin, Anais Alexia.
Entrenador / Delegat: Maria Isabel Rodríguez