Arriba la tercera edició del 'Targabloc' a Tàrrega
Aquest dissabte 28 de juliol arriba la tercera edició del 'Targabloc' a les piscines de Tàrrega. La segona competició d'escalada de la temporada a les terres de Lleida.
Enguany també es podrà gaudir de la nova modalitat d’escalada que va cada cop més en auge en el món dels amants d’aquest esport, el psicobloc.
El psicobloc consisteix a realitzar l’escalada a una alçada d’uns 5 metres sense corda però sobre l'aigua, en aquest cas la part més fonda de les piscines. Així, s'aprofita l'aigua per esmorteir la caiguda.

Enguany també s’obrirà demà divendres 27 la 'Targabloc' a tots els casalets d’estiu de la ciutat perquè tots els infants i joves puguin descobrir i gaudir durant el matí del món de l’escalada.
El matí de dissabte el 'Targabloc' començarà amb el públic infantil i per la tarda serà l'hora dels adults. Deu vies d'escalada de diferent dificultat on tothom trobarà el seu espai de diversió.
Les inscripcions (ticket psicobloc més entrada a la piscina) serà a un preu únic de 5 euros i inclourà entrepà, beguda i piscina.
Hi haurà obsequi per als guanyadors en cada categoria.
La tercera edició del 'Targabloc' compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tàrrega, el Club Natació Tàrrega i l'Associació Excursionista de l'Urgell.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes