El ple de l’Ajuntament de Tàrrega d’aquest proper dijous 26 de juliol preveu aprovar la renovació del contracte establert amb l’Escola Pia pel desenvolupament de la seva tasca educativa a la ciutat.
Cal recordar que els terrenys on es troba l’històric edifici de l’escola a la plaça del Pare Carles Perelló, són municipals i hi ha un contracte signat l’any 1940 amb una durada de 99 anys, que expira al 2039.

L’alcaldessa de Tàrrega Rosa Maria Perelló, ha explicat avui a Ràdio Tàrrega que “el plantejament fet per l’escola de crear un edifici nou en connexió amb l’edifici actual, l’adquisició del terreny adjacent a l’edifici i totes les obres de remodelació que s’han fet, precisa d’una pròrroga del contracte per tal de poder amortitzar tota la inversió que han fet fins ara i que faran en un futur”.

Els serveis jurídics de l’Ajuntament de manera conjunta amb l’Escola Pia de Catalunya, han calculat la inversió feta, la que falta per fer i el temps necessari d’amortització, i han arribat a la conclusió de renovar el contracte per 65 anys des de la data de la nova signatura del conveni.

La primera edil de Tàrrega també ha explicat que en el nou contracte “es trauran tot un seguit de clàusules que actualment son obsoletes i s’adequarà a la normativa vigent i a les necessitats reals actuals dels llogaters”.

Recordem que en aquest contracte entre Ajuntament i Escola Pia, també es recull l’ús compartit del mòdul d’habitacions de l’edifici, que FiraTàrrega utilitza durant l’any com a allotjament de companyies teatrals i professionals del sector. Segons Perelló aquest contracte també s’establirà ara per 65 anys a partir de la seva signatura.
Rosa Maria Perelló s’ha felicitat de l’aposta feta per l’Escola Pia a la ciutat de Tàrrega “amb un ensenyament de qualitat”, ha dit.   
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes