H. Cerdanyola 19 – 25 Juvenil
Sènior 22 – 23 St. Esteve de Palautordera

Crònica Infantil:                                                                26-10-19

EXEM Pardinyes 25 – 5 CEACA Tàrrega
Avui s'ha disputat el 4t partit de la lliga infantil que ha enfrontat el EXEM Pardinyes i el CEACA Tàrrega.
Les nostres jugadores han sortit atentes i han posat contra les cordes les primeres classificades durant els 10 primers minuts on el marcador encara era igualat i empatat. Conforme han anat passant els minuts, el Pardinyes ha anat guanyant terreny i eixamplant el marcador, fent valdre el primer lloc a la taula.
Tanmateix, el CEACA ha demostrat anar aprenent poc a poc i fent millores notables en el joc, però només la cohesió del grup aconseguirà fer més gran aquesta millora.

CEACA Tàrrega:  Doae Elmaayati, Ilenia Palacios, Júlia Obiol, Èlia Tolosa, Emma Prats, Claudia Cuartero, Aina Teixidó, Raquel Boqué, Marta Salat.
Entrenador /  Delegat: Valentina Nukolaeva, Monica Carbonell

Exem Pardinyes: Ainara Carmona, Aitana Villa, Anais Roca, Ares Blasi, Ares Bartolome, Claudia Mateu, Irene Arilla, Lucia Lucha, Marta Pujol, Paula Canosa, Paula Alarcon, Mar Carrera
Entrenador /  Delegat: Gorka Metazas, Montse Escala

Pròxim partit: Descans

Crònica Cadet:                                                                     26-10-19

H. Cerdanyola 15 – 15 CEACA Tàrrega
El millor partit sens dubte en lo que portem de campionat .
Les noies del Ceaca han aconseguit deixar al H Cerdanyola en nomes 15 gols ( fins aquesta partit portaven una mitja de 30 gols per partit )
Immenses en defensa i si hem de posar un pero seria la manca de encert en atac .
Davant del gran treball defensiu cal destacar les 21 parades de la portera Judit Sol

CEACA Tàrrega: Anna Domenjó, Berta Segura, Berta Codina, Matilda Moragas, Judit Sol, Alba Gomà, Ainhoa Seguí, Núria Bonjorn, Marina Campos, Janet Tella, Laura Gatnau, Júlia Balcells, Laura Balcells, Júlia Farré
Entrenador /  Delegat: Ricard Sabaté, Juan Antonia Campos

H. Cerdanyola: Laia, Claudia , Jessica , Sonia , Iratze , Yaiza , Judith , Ana , Alba , Julia i Laura

Pròxim Partit: CEACA Tàrrega – H. St. Quirze

Crònica Juvenil:                                                                    27-10-19

H. Cerdanyola 19 – 25 CEACA Tàrrega
Bon partit el que van disputar les targarines a la pista del Cerdanyola, poc a poc l’equip juvenil va agafant confiança a la nova categoria i es van trobant més còmodes a la pista. El CEACA va anar en tot moment manant al marcador i la victòria no va perillar en tot el partit, el qual va ser resolt amb una bona defensa, i un atact molt eficient, tot i fallar dos 7 metres, i uns quants llançaments als pals. Aquesta setmana ens visita el Cornellà el diumenge dia 3 a les 12.30h al pavelló municipal de Tàrrega.

CEACA Tàrrega:   Mar Closa, Xènia Balcells, Marta Roca, Judit Cervera, Carla Simó, Clara Pinyol, Júlia Canals, Júlia Gené, Marta Martinez, Alba Franquesa, Elsa Muñoz.
Entrenador /  Delegat: Pepe Roca, Eli Setó, Xavi Balcells

H.  Cerdanyola: Marta Jimenez, Paula Bocanegra, Alejandra Quintilla, Anna Casas, Gisela Fernandez, Berta Prades, Laia Martinez, Alba Gonzalez, Sonia Codina
Entrenador /  Delegat: Laura Fabres, Xavier Jimenez

Pròxim partit: CEACA Tàrrega – C.H. Cornellà

Crònica Sènior:                                                                     26-10-19

CEACA Tàrrega 22 – 23 H. St. Esteve de Palautordera
Gran partit de molt nivell el que es va es disputar el passat dissabte al poliesportiu municipal entre el Ceaca i el Sant Esteve de Palautordera.
Les jugadores del CEACA, preparaven aquest partit amb cert respecte, degut a que l'equip visitant haviea obtingut molts bons resultats en els partits disputats fins ara, però només començar ,a la pista no es va notar gens.
Molt bon joc en les dues bandes, defenses molt actives, i emoció que van fer deleitar el públic en tot moment, acabant la primera part amb un marcador de 8-10.
A la segona part, més emoció a mesura que s'apropava el final del partit, el Ceaca amb un gol per davant al minut 26, les visitants van poder empatar , i en la darrer atac van poder marcar el gol de la victòria, acabant el partit en un marcador de 22-23.
Des d'aquí volem felicitar el nostre equip per l'esforç i les ganes  que estan posant en aquest inici de  temporada.

CEACA Tàrrega: Jenifer Garcia, Maite Caus, Txell Capdevila, Berta Graells, Anna Graells, Laura Solé, Sandra Muixí, Carla Roig, Laura Vilamajó, Gloria Bori, Mariana Tkatch.
Entrenador /  Delegat: Jaume Rovira, Jesús Vilamajor

H. St. Esteve de Palautordera: Julia Pou, Marina Mas, Anna Deumal, Aina Blasco, Paula Boada, Gisela Merino, Aroa Fernandes, Ester Elvira, Elisabeth Jubany, Iolanda Jubany, Gemma Canyelles, Julia Baró, Enola Fernandes.

Pròxim partit: H. Riudellots - CEACA Tàrrega