El targarí David Monràs, estudiant de l'EEBE, millor projecte en enginyeria biomèdica 2019
El guardó atorgat pel col·legi d'enginyers BCN premia el seu treball "A novel smart jacket for blood pressure measurement based on shape memory alloys"

El passat 28 de juny, durant la Nit del Col·legiat i la Professió celebrada pel Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona a la Masia Rosàs de Sant Cugat, l'estudiant de l'EEBE, el targarí David Monràs, va rebre el premi al millor treball de fi de grau en l'àmbit d'enginyeria biomèdica.
Amb el seu projecte: "A novel smart jacket for blood pressure measurement based on shape memory alloys", es pretén crear un teixit intel·ligent per simplificar i automatitzar el monitoratge de la pressió sanguínia dins de les UCIs de nounats. A l'entrega de premis, David Monràs va reivindicar un món on la tecnologia cessi de crear desigualtats entre les persones.
El seu director de treball, Xavier Rosell, també va ser premiat.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes