L'Associació Alba de Tàrrega organitza la 2a Jornada Llavors de Futur d’Emprenedoria Social Jove
Tindrà lloc el matí d’aquest proper divendres al Teatre Ateneu de Tàrrega


El Teatre Ateneu de Tàrrega acullirà aquest divendres la 2a Jornada Llavors de Futur d’Emprenedoria Social Jove, adreçada a joves de 4rt d'ESO, batxillerat i cicles formatius dels instituts de Tàrrega.
Llavors de Futur és un projecte per a fomentar que els joves proposin idees amb un impacte positiu en el territori, a partir del coneixement d'altres experiències de joves que també han portat a terme idees transformadores en el seu entorn. Llavors de Futur inclou una jornada
d’emprenedoria social jove i un concurs d’idees per promoure l’esperit emprenedor.
A la jornada de divendres, es podran escoltar els testimonis l’emprenedors joves com:
- Ousman Umar, d'emigrant a emprenedor social. Una colpidora història de vida i de superació personal. Fundador de Nasco Feeding Minds i coordinador de Proactiva Open Arms Missió Àfrica.
- La història del Marc Buxaderas, un jove emprenedor i monologuista amb paràlisi cerebral tetraplègica que fa pedagogia sobre la discapacitat amb humor per la plena inclusió de les persones.
- Alba (Bittah) de Versembrant. Ens explicarà el projecte d'aquesta escola itinerant que fomenta la consciència crítica dels joves mitjançant l'art urbà. El rap com a eina de transformació social inclusiva i d'empoderament col·lectiu.


 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració