El dilluns dia 23 d’abril a dos quarts de 12 del migdia, l’EASD Ondara de Tàrrega inaugurarà la segona edició de la iniciativa artística del mercART Ondara. És una mostra i exposició d’obres artístiques i de disseny de la comarca, creada amb l’objectiu de generar un vincle entre l’art, l’artesania, el disseny i el territori. Vol donar a conèixer i promocionar els nous talents, recolzant els artistes ja existents, tot creant creant nexes artístics entre ells i la població. Després de l’èxit i bona acceptació de la primera edició, la intenció del centre és que aquesta fira pugui consolidar-se com una mostra artística més dins de les comarques urgellenques.

Des del dilluns dia 23 al matí i fins el divendres dia 27 al vespre, els espais interiors de l’escola acolliran una exposició d’obres de totes les disciplines artístiques possibles: il·lustracions, joies, estampacions tèxtils, ceràmica, escultura, forja, pintura, fotografia i disseny.

La llista dels expositors és llarga i diversa; des d’alumnes que volen començar a donar-se a conèixer, passant per exalumnes que ja estan dins al món professional, professors i també artesans i artistes reconeguts de Tàrrega i rodalies, tots ells relacionats amb el món de l’art i el disseny. L’escola vol ser un punt d’unió entre professionals i amateurs, tots ells amb l’objectiu de mostrar l’essència artística de la comarca.

L’acte inaugural de la fira es realitzarà a la mateixa escola el dilluns 23 d’abril a les 11.30h. Tothom hi és convidat. Després de la inauguració hi haurà un petit refrigeri pels assistents.

La fira mercART Ondara es podrà visitar lliurement els dies 3,4,5,6 i 7 d’abril dins l’horari lectiu del centre: de 9.00 a 21.00h.

Per a més informació: secretaria@easdondara.com / Facebook EASD Ondara / easdondara.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes