Presentació de la nova pàgina web de l'Associació de Cases de Turisme Rural de l'Urgell
Ahir tenia lloc al Consell Comarcal de l’Urgell, la presentació de la nova pàgina web de l’Associació de Cases de Turisme Rural de l’Urgell. 
L’acte comptava amb la presència del president del Consell Comarcal de l’Urgell, Gerard Balcells, la consellera comarcal de Turisme, Consum i Fires, Gràcia Auró, el President de l’Associació de Cases de Turisme Rural de l’Urgell, Jaume Ramon i el dissenyador de la nova web, Joan Trilla. 
Es va explicar a les persones assistents quina és la funció i els objectius de l’Associació de Cases de Turisme Rural de l’Urgell,  que actualment compta amb 11 cases associades. 
A la comarca hi ha un total de 19 allotjaments rurals, que compten amb 189 places d’allotjament rural. A l’Urgell, el total de places de totes les tipologies d’allotjaments és de 1.088 places. 
El dissenyador de la nova web www.urgellrural.org, Joan Trilla de l’empresa Mar-k, ha exposat a les persones assistents els continguts i les novetats de la pàgina web,  amb una imatge i continguts més fresca, amb un disseny més actual i innovador.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes