Les Dones Arrel de Tàrrega celebren els actes de Santa Àgueda
La festa ha homenatjat la targarina Carmina Ganyet Cirera, directora general corporativa d’Inmobiliaria Colonial i consellera de Repsol i Societé Financière Lyonnaise
 

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha participat avui en els actes de celebració de la festa de Santa Àgueda de Tàrrega, que organitza l’Associació de Dones Arrel.

La jornada ha començat amb una Missa en honor a Santa Àgueda que s’ha celebrat a l’església parroquial de Tàrrega. En acabar, els actes s’han traslladat a l’Hostal del Carme, on s’ha celebrat un dinar en què s’ha fet un homenatge a la targarina Carmina Ganyet Cirera, directora general corporativa d’Inmobiliaria Colonial i consellera de Repsol i Societé Financière Lyonnaise.

Cal recordar que l’Associació de Dones Arrel de Tàrrega va celebrar l’any passat el seu 25è aniversari. Es tracta d’una entitat nascuda el 1993 que compta amb unes 200 associades i que treballa en favor de la projecció social de les dones, a la vegada que dinamitza la vida cultural de la capital de l’Urgell. Du a terme una intensa activitat en la que dóna veu als col·lectius femenins locals mitjançant actes culturals i de lleure, com ara tallers, manualitats, exposicions, sortides i excursions.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes