Esdeveniment de promoció del territori organitzat per l’Associació de Cellers i Productors Alimentaris de la Vall del Corb amb suport de la Regidoria de Promoció Econòmica
Tàrrega acollirà el dissabte 6 de juliol la cinquena edició del “Vins i Marinada”, la festa anual itinerant que organitza l’Associació de Cellers i Productors Alimentaris de la Vall del Corb. Es tracta d’una iniciativa turística i gastronòmica que promociona el territori mitjançant els vins produïts per 9 cellers d’aquesta emblemàtica zona agroalimentària. L’esdeveniment es desenvoluparà de 6 de la tarda a 12 de la nit a la plaça del Carme, amb accés gratuït. Després del seu pas per Nalec, Sant Martí de Maldà, Verdú i Vallfogona de Riucorb, el “Vins i Marinada” arriba enguany a Tàrrega amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica. Els cellers de la vall del Corb que integren l’associació són Casa Pardet, Boldú Viticultors i Cercavins (Verdú); Cal Cabo i Celler Petit Duran (Sant Martí de Maldà); l'Olivera Cooperativa (Vallbona de les Monges); Celler Analec (Nalec); Celler Comalats (L’Ametlla de Segarra); i Carviresa (Tàrrega).
En el decurs de la presentació en roda de premsa, la presidenta de l'Associació de Cellers i Productors Alimentaris de la Vall del Corb, Eva Bonet, ha explicat que la celebració del “Vins i Marinada” a la capital de l’Urgell consolida aquesta proposta de promoció del territori i del paisatge de la vall del Corb, “l’essència que caracteritza el certamen”. Per la seva part, el regidor en funcions de Promoció Econòmica, Carles Pascual, ha qualificat de molt positiva l’arribada del “Vins i Marinada” a Tàrrega, “ja que som un municipi que ja fa temps aposta per acostar al públic els productes de proximitat”.
6 hores d’activitats al centre de la ciutat
L’activitat central serà, com de costum, el maridatge gastronòmic amb productes de proximitat en què el públic tindrà ocasió de tastar els vins de la vall del Corb acompanyats d’elaboracions realitzades per restauradors de la zona. La tarda s’amenitzarà amb la música en viu del duo acústic Walking Roots i la sessió de de DJ Lau. En paral·lel, a les 6 de la tarda, al Palau dels Marquesos de La Floresta, es presentarà el llibre “Raïms”, el qual recull les principals varietats catalanes de vinya, la seva història, els conreus i la producció vitivinícola. Tot seguit, al mateix espai, s’oferirà una degustació de vins de la vall del Corb (preu: 10 euros · reserves al telèfon 639 353 295). El “Vins i Marinada” 2019 compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la D.O. Costers del Segre.
Fotografia: Representants de l'Associació de Cellers i Productors Alimentaris de la Vall del Corb amb el regidor de Promoció Econòmica, Carles Pascual, al Palau dels Marquesos de la Floresta, on es desenvoluparan activitats del “Vins i Marinada”
Tàrrega acollirà el dissabte 6 de juliol la cinquena edició del “Vins i Marinada”, la festa anual itinerant que organitza l’Associació de Cellers i Productors Alimentaris de la Vall del Corb. Es tracta d’una iniciativa turística i gastronòmica que promociona el territori mitjançant els vins produïts per 9 cellers d’aquesta emblemàtica zona agroalimentària. L’esdeveniment es desenvoluparà de 6 de la tarda a 12 de la nit a la plaça del Carme, amb accés gratuït. Després del seu pas per Nalec, Sant Martí de Maldà, Verdú i Vallfogona de Riucorb, el “Vins i Marinada” arriba enguany a Tàrrega amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica. Els cellers de la vall del Corb que integren l’associació són Casa Pardet, Boldú Viticultors i Cercavins (Verdú); Cal Cabo i Celler Petit Duran (Sant Martí de Maldà); l'Olivera Cooperativa (Vallbona de les Monges); Celler Analec (Nalec); Celler Comalats (L’Ametlla de Segarra); i Carviresa (Tàrrega).
En el decurs de la presentació en roda de premsa, la presidenta de l'Associació de Cellers i Productors Alimentaris de la Vall del Corb, Eva Bonet, ha explicat que la celebració del “Vins i Marinada” a la capital de l’Urgell consolida aquesta proposta de promoció del territori i del paisatge de la vall del Corb, “l’essència que caracteritza el certamen”. Per la seva part, el regidor en funcions de Promoció Econòmica, Carles Pascual, ha qualificat de molt positiva l’arribada del “Vins i Marinada” a Tàrrega, “ja que som un municipi que ja fa temps aposta per acostar al públic els productes de proximitat”.
6 hores d’activitats al centre de la ciutat
L’activitat central serà, com de costum, el maridatge gastronòmic amb productes de proximitat en què el públic tindrà ocasió de tastar els vins de la vall del Corb acompanyats d’elaboracions realitzades per restauradors de la zona. La tarda s’amenitzarà amb la música en viu del duo acústic Walking Roots i la sessió de de DJ Lau. En paral·lel, a les 6 de la tarda, al Palau dels Marquesos de La Floresta, es presentarà el llibre “Raïms”, el qual recull les principals varietats catalanes de vinya, la seva història, els conreus i la producció vitivinícola. Tot seguit, al mateix espai, s’oferirà una degustació de vins de la vall del Corb (preu: 10 euros · reserves al telèfon 639 353 295). El “Vins i Marinada” 2019 compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la D.O. Costers del Segre.
Fotografia: Representants de l'Associació de Cellers i Productors Alimentaris de la Vall del Corb amb el regidor de Promoció Econòmica, Carles Pascual, al Palau dels Marquesos de la Floresta, on es desenvoluparan activitats del “Vins i Marinada”