En el decurs de la trobada s'ha tributat un homenatge a dos dels membres de l'entitatamb motiu de la seva jubilació

Tàrrega ha acollit avui diumenge 3 d'abril l'assemblea general de l'Associació de Fotògrafs Professionals de les Comarques de Lleida. La reunió ha aplegat a la Cambra de Comerç una quarantena d'associats, els quals han fet prèviament una visita guiada pel nucli històric de la ciutat. Després han estat rebuts per l'alcalde Joan Amézaga a la plaça de Sant Antoni, on també han degustat un vermut tradicional. Tot seguit s'ha celebrat la festa del gremi amb un dinar a La Granja, durant el qual s'ha tributat un homenatge a dos professionals de la fotografia que es jubilen enguany, Pere Valls de Mollerussa i Josep Maria Peralta de Lleida.

Web renovada de l'entitat
Alhora s'han distingit set membres de l'entitat que compleixen 25 anys d'afiliació. La jornada d'avui també ha servit per presentar la renovació de la pàgina web de l'associació, www.fotografs.org, en la qual es pot consultar ara continguts multimèdia. Val a dir que els fills dels associats també han assistit a la trobada i han realitzat un taller artístic de fotografia en el decurs del recorregut pel casc històric de la capital de l'Urgell. El fotògraf targarí Jaume Solé presideix actualment l'associació.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració