El Departament de Cultura de la generalitat de Catalunya , a través de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), ha impulsat el cicle “Catalunya Cinema” de promoció de les pel•lícules catalanes actuals. De l’11 al 15 d’abril, cinemes de 9 ciutats d’arreu de Catalunya programaran 10 produccions catalanes premiades en festivals internacionals o d’èxit de públic.
Entre les nou ciutats escollides en aquesta iniciativa es troba Cinemes Majèstic de Tàrrega.
El cicle Catalunya Cinema vol augmentar la visibilitat a les pel•lícules catalanes, impulsar la marca del cinema català i reforçar la convicció de la qualitat del nostre cinema. L’altre gran objectiu d’aquesta iniciativa és ampliar el públic del cinema català a casa nostra.
Catalunya Cinema inclourà la projecció de 10 pel•lícules. D’aquests, 5 són films catalans d’autor premiats en festivals internacionals de cinema de classe A: Aita; Bicicleta, Cullera, Poma; Elisa K; La mosquitera, i Pa negre. Els altres 5 són dels films catalans amb més èxit a les taquilles catalanes: Herois; You willl meet a tall dark stranger (Coneixeràs l’home dels teus somnis); Buried (Enterrat); Viatge màgic a l’Àfrica, i Bruc.
Les entrades per al cicle seran a preu reduït: l’entrada senzilla costarà 3 euros, l’abonament per veure 10 films en 5 dies valdrà 15 euros i l’entrada doble tindrà un cost de 5 euros. Els socis del Club TR3SC i ABACUS tindran un 10% de descompte sobre el preu de l’entrada. Entre l’11 i el 15 d’abril, els cinemes que acolliran el cicle projectaran les 10 pel•lícules seleccionades, amb dues sessions diàries, a les 19.00 i a les 21.45 hores. Un cop acabada la projecció, els protagonistes del film (directors, actors, productors, etc.) compartiran la seva experiència amb el públic en un col•loqui.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes