Participació d'una vintena de paradistes els dies 14 i 15 de maig ambvarietats de cóc de recapte i d'altres productes de fleca
Firacóc 2011 • 24è Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca
• Dissabte 14 de maig, de 18 a 22:30 h.
• Diumenge 15 de maig, de 10 a 14 h. i de 17:30 a 22 h.
A l'Espai MerCAT • Plaça de les Nacions sense Estat
Organitza: Regidoria de Promoció Econòmica de Tàrrega
Tàrrega obrirà els dies 14 i 15 de maig el seu aparador gastronòmic de Festa Major, la Firacóc 2011 • 24è Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca, una vegada més amb el cóc de recapte com a producte estrella. Com a novetat d'enguany el certamen oferirà al públic un tast de pans artesans, tots elaborats amb productes d’origen ecològic i de les terres de Lleida. L'activitat anirà a càrrec de Forn Artesà Pa Ronyó de Torregrossa amb degustacions del pa d'oli, pa medieval d'espelta, pa de kamut i el típic pa lleidatà de ronyó. El tast tindrà lloc el diumenge 15 de maig a partir de les 7 de la tarda.
Una vintena d'estands
A l'apartat firal participaran com de costum una vintena de paradistes i les seves diferents varietats de cóc de recapte (escalivada, carabassó, samfaina, arengada). La Firacóc reserva espai per altres receptes flequeres com coca, panadons, orelletes, bunyols o rosquilles. A banda de la compra directa, també és possible de fer quatre tastets més una beguda al preu de 7 euros. A més, els gourmets tenen a l’abast un ampli ventall d’altres al•licients per al paladar, com vins, formatges o embotits. Els expositors participants procedeixen principalment de les comarques de Ponent, amb d'altres de la resta de Catalunya. I posant encara més sabor al ball de Festa Major, no pot faltar el diumenge a la tarda l’Aplec del Cóc a càrrec de la Coordinadora de Moviments Juvenils.
Petit Obrador per a la quitxalla
D'altra banda, el dissabte a la tarda i el diumenge al matí torna el Petit Obrador de la Firacóc, adreçat a la quitxalla. Petit Xef instruirà els petits i les petites de casa sobre els ingredients i la preparació d’una senzilla coca de recapte. Els participants se l’enduran a casa a punt per coure al forn. Gratuït per a infants a partir de 6 anys. Dissabte 14 de maig, de 18 a 21 h. • Diumenge 15 de maig, d’11 a 14h.
Firacóc 2011 • 24è Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca
• Dissabte 14 de maig, de 18 a 22:30 h.
• Diumenge 15 de maig, de 10 a 14 h. i de 17:30 a 22 h.
A l'Espai MerCAT • Plaça de les Nacions sense Estat
Organitza: Regidoria de Promoció Econòmica de Tàrrega
Tàrrega obrirà els dies 14 i 15 de maig el seu aparador gastronòmic de Festa Major, la Firacóc 2011 • 24è Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca, una vegada més amb el cóc de recapte com a producte estrella. Com a novetat d'enguany el certamen oferirà al públic un tast de pans artesans, tots elaborats amb productes d’origen ecològic i de les terres de Lleida. L'activitat anirà a càrrec de Forn Artesà Pa Ronyó de Torregrossa amb degustacions del pa d'oli, pa medieval d'espelta, pa de kamut i el típic pa lleidatà de ronyó. El tast tindrà lloc el diumenge 15 de maig a partir de les 7 de la tarda.
Una vintena d'estands
A l'apartat firal participaran com de costum una vintena de paradistes i les seves diferents varietats de cóc de recapte (escalivada, carabassó, samfaina, arengada). La Firacóc reserva espai per altres receptes flequeres com coca, panadons, orelletes, bunyols o rosquilles. A banda de la compra directa, també és possible de fer quatre tastets més una beguda al preu de 7 euros. A més, els gourmets tenen a l’abast un ampli ventall d’altres al•licients per al paladar, com vins, formatges o embotits. Els expositors participants procedeixen principalment de les comarques de Ponent, amb d'altres de la resta de Catalunya. I posant encara més sabor al ball de Festa Major, no pot faltar el diumenge a la tarda l’Aplec del Cóc a càrrec de la Coordinadora de Moviments Juvenils.
Petit Obrador per a la quitxalla
D'altra banda, el dissabte a la tarda i el diumenge al matí torna el Petit Obrador de la Firacóc, adreçat a la quitxalla. Petit Xef instruirà els petits i les petites de casa sobre els ingredients i la preparació d’una senzilla coca de recapte. Els participants se l’enduran a casa a punt per coure al forn. Gratuït per a infants a partir de 6 anys. Dissabte 14 de maig, de 18 a 21 h. • Diumenge 15 de maig, d’11 a 14h.